دانشجویی برای مانع شدن از دور ریزی محصولات غذایی، برچسبی با واکنش بیولوژیکی طراحی کرده است که تاریخ انقضا را با توجه به وضعیت مواد غذایی داخل بسته به روز می‌کند.

به گزارش خبرگزاری فارس، بانک جهانی، مقدار محصولات غذایی را که هر سال به دور ریخته می‌شود، «شرم آور» خوانده است.

برآورد شده که تنها در انگلیس این مقدار به 15 میلیون تُن می‌رسد؛ اما «اسلووِگا پاکستِیت»، دانشجوی طراحی گفت که شاید یک راه حل پیدا کرده است.

براساس گزارش منتشر شده در یورونیوز، اسلووِگا که برنده جایزه طراحی «جیمز دایسون» شده است گفت: این یک برچسب با واکنش بیولوژیکی است که تاریخ انقضا را با توجه به وضعیت مواد غذایی داخل بسته به روز می‌کند. یک لایه ژلاتین را روی یک سطح زبر زدم.

به این دلیل از ژلاتین استفاده کردم که ژلاتین یک ماده طبیعی است و مانند مواد غذایی و به همان سرعت فاسد می‌شود و چون در ابتدای کار، ژلاتین جامد است، شما زبری سطح را احساس نمی‌کنید و ژلاتین این خاصیت را دارد که وقتی به طور کامل خراب شد، به یک مایع تبدیل می‌شود.

در این صورت شما برجستگی‌های زیر آن را احساس می‌کنید و این نشان می‌دهد که دیگر غذا برای خوردن خوب نیست.

پس این برچسب، مانند مواد غذایی و با همان سرعت تجزیه می‌شود و بنا به غلظت ژلاتین، می‌توان آن را برای هر غذایی استفاده کرد.



تاريخ : | | نویسنده : dlkon |
رپورتاژ
انتخاب جراح بینی - بهترین جراح بینی
شناخت کلی از محصولات فلزی و انواع آن
جشن عروسی
همه چیز درباره جراحی زیبایی بینی
حمل نخاله ساختمانی و ضایعات عمرانی
جراحی زیبایی سینه و پروتز
دوربین مداربسته دیجی همکار
جدیدترین تجهیزات تالار
آیا گنج یاب ها شبیه فلزیاب و طلایاب هستند؟ - شرکت فلزیاب تیوا
دوربین مداربسته
چاپ کتاب در یک ماه با هزینه زیر یک میلیون تومان
پاسخ به 7 سوال رایج در مورد عصب کشی دندان
پذیرش مقاله در مجلات معتبر ISI و اسکوپوس
روغن خراطین اصل
تفاوت دینگ با اپلیکیشن‌های تاکسی‌یاب آنلاین
انجام پایان نامه مدیریت
تاریخچه تغییر سرمربی در تیم استقلال تهران
تاریخچه تغییر سرمربی در تیم استقلال تهران
زمان دقیق شرف الشمس در سال ۹۷ چه زمانی است؟
زمان دقیق شرف الشمس در سال ۹۷ چه زمانی است؟

لینک های مفید
آموزش مجازی | تور مسافرتی | خودرو | تور استانبول |

قدرت گرفته از : پانا بلاگ


.: :.